Поліція Бельгії розшукує, щонайменше, двох чоловіків, у одного з яких є бомба, аналогічна тій, яку терористи підірвали 13 листопада у Парижі.

Про це стало відомо від бельгійського міністра внутрішніх справ Яна Ямбона, пише Європейська правда з посиланням на Le Soir.

Голова МВС Бельгії визнав, що загроза більш широка, ніж один терорист Салах Абдеслам. "Мова йде про кількох підозрюваних. З цим і пов'язана така концентрація спецзасобів у місті. Ми стежимо за розвитком ситуації кожну хвилину. Немає сенсу намагатися приховати це. Є реальна загроза, але ми робимо все можливе вдень і вночі, щоб впоратися з цією ситуацією", - сказав Ямбон.

Читайте також: Після терактів у Парижі рейтинг Олланда зріс на 7%

Нагадаємо, вчора, 21 листопада, уряд Бельгії запровадив у Брюсселі стан максимальної готовності, закрив метро і попросив населення уникати людних місць через загрозу скоординованих нападів.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще