Політик КНДР Хан Гван Сан, якого вважали страченим, раптово з'явився на публіці. Фото із ним опублікували сьогодні на першій шпальті газети "Нодон сінмун".

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Політик зник із публічних заходів у березні цього року. Наразі він з'явився серед супроводу північнокорейського лідера Кім Чен Ина, під час відвідин рибного господарства", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: КНДР заробляє на работоргівлі більше двох млрд євро - ООН

Згідно інформації, починаючи з березня, ім'я Хан Гван Сана не згадувалось у північнокорейських мас-медіа.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Тому, південнокорейська газета The Korea Herald повідомила, посилаючись на місцеву розвідку, що чиновника стратили.

Нагадаємо, джерела Сеула так помиляються не вперше.

У травні агентство "Енхап" повідомило, що Міністра оборони Хен Ен Чхоль розстріляли із зенітної зброї ще у квітні, в присутності купи свідків, за те, що він задрімав під час заходу за участю Кім Чен Ина. Вже у травні чиновника показали в ефірі місцевого ТБ живим і здоровим.