Як виглядає місто, в якому оголошено четвертий рівень терористичної загрози.

У ніч на суботу, 21 листопада, бельгійська влада підняла рівень терористичної загрози в Брюсселі. Прем'єр-міністр Бельгії Шарль Мішель повідомив: уряд "має достовірну інформацію про те, що кілька людей, озброєних вибухівкою і вогнепальною зброєю, можуть здійснити напади, можливо відразу в декількох місцях".

У понеділок всі школи, університети та метро в Брюсселі залишаються закритими.

За словами прем'єр-міністра, є ризик, що теракти, подібні паризьким, можуть повторитися і в бельгійській столиці, передає insider.pro.

Читайте також: Бельгійці в антитерористичній операції затримали 16 підозрюваних

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Влада рекомендує городянам не виходити з дому без крайньої необхідності, утриматися від поїздок, походів по магазинах і відвідувань вокзалів, аеропортів, розважальних заходів та інших людних місць. Також вирішено скасувати всі великі заходи - різні вистави і футбольні матчі.

У неділю ввечері центр столиці майже спорожнів, бари і ресторани закрилися раніше звичайного, деякі зовсім не відкривалися.