Два пілоти російського винищувача СУ-24, який збили турецькі ВПС, катапультувалися.

Як повідомляє видання Express, вони загинули. Одного пілота знайшли відразу. Його вже встигли ідентифікувати. Ним виявився військовослужбовець бази Шагол Сергій Румянцев, уродженець Челябінська.

Інформацію в Міноборони ще не підтвердили, але спостерігається така ж ситуація, як з будь-якими російськими військовими, які гинуть на території інших держав. Його родичі та друзі швидко знищили сторінки в соціальній мережі і не відповідають на телефонні дзвінки.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що сирійські повстанці відкрили вогонь по пілотам і вони обидва загинули, хоча раніше повідомляли, що другий пілот потрапив у полон.

Читайте також: Реакція соцмереж на збитий СУ-24: безкоштовна ракета від Туреччини (фото)

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні вранці російський літак збили над територією сирійської провінції Латакія. Це здійснили турецькі військові, які неодноразово попереджали пілотів про те, що вони порушили повітряний простір Туреччини неодноразово.

У Росії цей жест назвали "ударом у спину".