Справжня природна катастрофа відбувається у двох східних країнах - Катарі та Саудівській Аравії. Біля узбережжя Персидської затоки на землю обрушився нещадний дощ.

Про це повідомляє BBC.

За кілька годин у Катарі випала річна норма опадів. Дороги країни затоплені та заблоковані. Легкові автівки повністю перебувають у воді. Усі торговельні центри та школи припинили працювати.

У місті Доха вода пробилася через дах нового аеропорту Хамад, який побудували спеціально до ЧС-2022. Прем'єр-міністр країни наказав перевірити витривалість будівлі до такого стихійного лиха.

У деяких будинках обвалюється дах, а вода ллється навіть із розеток.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі невідомо, на яку суму дощ завдав збитків країні, адже у Катарі зараз справжній будівничий бум через футбольне свято.

Читайте також: У "Синевірі" стихія зруйнувала мости і дороги (фото)

У Саудівській Аравії також справжня трагедія. Автомобілі просто плавають на дорогах.

Нагадаємо, нещодавно лихо трапилось у М'янмі. Там під час обвалу загинули близько сотні людей.