Міжнародні ЗМІ розслідують загибель російського військового 27-річний Федора Журавльова.

Як повідомляє Reuters, знову російські силовики сфабрикували місце загибелі бійця.

Він загинув 19 листопада, сім'я Журавльова отримала повідомлення про те, що він загинув у бою.

Видання передбачає, що він міг загинути у Сирії, адже у повідомленні не вказали місце смерті. Журналісти провели розслідування.

Вони наводять у приклад слова командира підрозділу загиблого, який повідомив про те, що Журавльов помер під час операції в Кабардино-Балкарії, під час якої були ліквідовані 14 бойовиків.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Цю операцію здійснювали у минулу неділю, а про загибель Журавльова стало відомо напередодні операції, до її проведення. Відомо, що після успішної ліквідації терористів у Нальчику не повідомили про втрати серед особового складу.

Видання розпитало друзів та родичів 27-річного контрактника та з'ясувало, що їх погляди на місце смерті різняться. Старший брат загиблого впевнено каже про те, що Журавльов загинув в РФ. Сусід та друг військового впевнені, що їх знайомий загинув у Сирії.

Читайте також: Російський контрактник загинув у Сирії

Нагадаємо, що 27 жовтня Міністерство оборони РФ повідомило, що 19-річний Вадим Костенко з Кубані загинув через проблеми в особистому житті.

Мати бійця спростувала заяви силовиків, адже розмовляла з сином щодня і він був у доброму настрої.