Після того, як Туреччина збила російський бомбардувальник СУ-24, президент Росії Володимир Путін змінив політику стосовно країни.

Як повідомляє 24 канал, прем'єр-міністр Туреччини Реджеп Ердоган першим зробив дипломатичний крок та запропонував обговорити шляхи подальшого співробітництва на саміті в Парижі 30 листопада.

Турецький політик наголосив, що подав запит на таку зустріч, проте ще не отримав на неї відповідь.

Сьогодні Володимир Путін наголосив неодноразово, що Туреччина здійснила "поштовх в спину", а раніше була дружелюбним союзником. Російський лідер вимагав вибачень від турецьких чиновників.

Реджеп Ердоган наголосив, що немає, за що вибачатись, адже ВВС захищали повітряний простір країни, який порушили неодноразово. Він наголосив, що російських пілотів попереджали більше десяти разів, проте вони не відповіли.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Прес-секретар Путіна Дмитро Песков повідомив, що зустріч з Ердоганом не запланували.

Читайте також: Дитячий одяг із Туреччини є небезпечним - Росспоживнагляд

Нагадаємо, що сьогодні Росія почала вводити санкції проти Туреччини, заборонила імпорт курятини та дитячого одягу.