Через повені в штаті Тамілнад на півдні Індії загинули 269 чоловік. Варто відзначити, що в цьому штаті проживають більше 70 млн чоловік.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Індії Раджпатх Сінгх.

"Кількість жертв повеней досягла 269 чоловік. У зону лиха попрямував прем'єр-міністр Нарендра Моді, який прийме рішення про подальші рятувальних операціях після оцінки ситуації на місці", - підкреслив міністр.

Зараз у регіоні закритий міжнародний аеропорт, рейсів чекають близько чотирьох тисяч пасажирів. Для комерційних рейсів буде використовуватися військово-морська авіабаза в 70 кілометрах від міста.

У рятувальній операції беруть участь 15 команд рятувальників. Найближчим часом до місця лиха буде спрямована додаткова допомога. Очікується, що дощі продовжаться в найближчі кілька днів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Вітер в Одесі повалив дерева (фото)

Як повідомлялося раніше, згідно з даними доповіді офісу ООН зі зменшення небезпеки лих, з 1995 року через лиха, викликані кліматичними змінами, загинули понад 606 тисяч чоловік. Більше чотирьох млрд отримали травми, залишилися без даху над головою або терміново потребували допомоги.