На найвищій гірській вершині Росії – Ельбрусі, що на Кавказі, зник українець.

Як повідомляє прес-служба МНС Росії по Кабардино-Балкарській республіці, зник співробітник обсерваторії Національної академії наук Михайло Парахін.

Наразі його розшукують 19 рятувальників та техніка.

За даними російського відомства, українець 1 грудня орієнтовно о 16:00 за місцевим часом вийшов покататися на сноуборді і не повернувся.

Читайте також: Прапор з гербом Луганська українка встановила на Ельбрусі (фото)

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Рятувальники на висоті близько 3,1 тисячі метрів знайшли слід сноуборда, який переривається лавиною. Вони підчистили "карнизи", щоб убезпечити місце робіт, але через настання темряви перенесли їх на п'ятницю", - повідомили у пошуково-рятувальному загоні.

В той же час, як повідомляють в МЗС України, інформація про загибель українця на горі Ельбрус у Росії також перевіряється.