На площі біля Міланського собору встановили 30-метрову різдвяну ялину. Правда, на момент установки вона виглядала зовсім святково.

Насправді, ялина зробили лисою спеціально - дерево везли з автономної області Трентіно на півночі Італії і спеціально для транспортування обрізали. Після установки робітники почали закріплювати на ньому гілки і прикрашати її, 8 грудня різдвяна ялина буде готова.

Читайте також: На Софійській площі вже будують різдвяне містечко (фото)

А от у Києві 80-річне дерево зрубали біля села Вишневе в Надвірнянському районі Івано-Франківської області та сьогодні привезуть у Київ. Перевезти ялицю із Карпат виявилось дорожчим, ніж її власна вартість.

Цьогорічна ялинка коштує 12,6 тисяч гривень, а її доставка 28 тисяч. Її, як і минулого року встановлять коло "Софії Київської". Її висота - 26 метрів.В інтерактивній грі жителі виберуть самі, чим прикрасити дерево.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще