Справжній жах відбувся на виставці Art Basel у Маямі. Невідомий вдарив жінку ножем, а глядачі довгий час не могли повірити, що усе відбувається насправді, повідомляє TMZ.

У приміщенні проходила виставка сучасного мистецтва художниці Наомі Фішер, тож гості були готові до якихось несподіванок. Але різанина була більш ніж живою. Людина нанесла жінці сильного удару ножем.

Лікарі, які прибули після виклику, також довго сумнівались у реальності подій. Нападник дивом не залишив жінці не смертельне поранення. Її відвезли до лікарні, а злочинця невдовзі заарештували.

Правоохоронці з'ясовують обставини та намагаються зрозуміти мотиви цієї різанини.

Читайте також: Шторм Десмонд: у Англії ввели "червоний" рівень тривоги

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На виставці, яка відкрилася 2 грудня, є безліч картин, фотографій, скульптур та інсталяцій відомого художника Лорі Лінн Страк.

Нещодавно у російській провінції сталася різанина зі смертельним результатом через президента США. Чоловік назвав себе агентом ЦРУ, а його товариш зарізав його за таке нахабство.