Представники української діаспори у Великобританії організували видання календаря Ukrainian London на 2016 рік, на сторінках якого зображені заходи в Лондоні за участю українців.

Як повідомляє платформа Ukrainian Events in London, календар складається з 14 глянцевих сторінок А3 з роботами українського фотографа Діани Месс. Знімки зображують діяльність українських громадських організацій Лондона, зокрема, ряд яскравих івентів української громади.

Читайте також: Українська художниця показала очі героїв АТО (фото)

Одним з таких заходів є вже традиційний Мегамарш вишиванок. Цього року він пройшов 7 червня. Сотні українців у національних костюмах пройшлися центральними вулицями Лондона і продемонстрували свої багатовікові традиції в одязі.

Календар можна придбати за 15,5 фунта стерлінгів, що приблизно дорівнює 570 гривням. Організатори обіцяють спрямувати всі виручені кошти на благодійність, зокрема на підтримку гуманітарних місій організації UkraineAid.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще