В понеділок, 7 грудня, у США оголосили номінантів престижної премії Американської академії звукозапису "Греммі".

У ключових категоріях найбільше номінацій - в американської поп-зірки Тейлор Свіфт, пише ВВС.

Вона претендує на перемогу у трьох із чотирьох головних категорій - запис року та пісня року (за композицію Blank Space), а також альбом року (за альбом "1989").

Окрім неї, за перемогу в номінації "Альбом року" також позмагаються альбоми Sound&Color гурту Alabama Shakes, To Pimp a Butterfly Кендріка Ламара, Traveller Кріса Степлтона та Beauty Behind the Madness від The Weeknd.

58-а церемонія нагородження відбудеться 15 лютого 2016 року в Лос-Анджелесі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Читайте також: Українка стала номінанткою телевізійного "Оскара" у США

Нагадаємо, "Греммі" - це музичний аналог "Оскара". Переможців визначають експерти Американскої академії звукозапису. Премія заснована у 1958 році. Усього тут 78 категорій премії.

Американка Тейлор Свіфт вважається головною зіркою в стилі кантрі. 25-річна співачка вже є володаркою семи "Греммі", вона продала понад 40 млн альбомів по світу. Журнал Forbes поставив її на друге місце у списку найбільш оплачуваних музикантів 2015 року.