Російський православний портал Rublev.com створив мобільний додаток, який представляє собою своєрідну соціальну мережу для вірян. Кожна православна людина країни може безкоштовно скачати додаток та розпочати свою релігійну активність в інтернеті.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Презентація додатку відбулася вчора. Він вже доступний для двох найпопулярніших операційних систем Android та iOS. Власники Windows Phone, судячи зі всього, недостатньо православні для отримання додатку.

Як запевняють творці програми та керівники сайту, Rublev.com стане православним аналогом Instagram. Користувачі зможуть фотографувати храми, додавати їх у базу та знаходити друзів за інтересами.

Також програма розміщатиме данні про молитви у певних храмах та часи богослужінь. Будь-хто зможе по карті знайти найближчий для себе храм. Додамо, що такі можливості нагадують сервіс Foursquare, де користувачі шукають громадські заклади та ставлять їм оцінки.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Приємним бонусом стане можливість надіслати своєму другу фірмову листівку у День народження янгола з його ім'ям.

Читайте також: Спікер РПЦ вечеряв у McDonalds під час посту (фото)

Подібна соцмережа стане у нагоді спікеру православної церкви Всеволоду Чапліну. Він вечеряв у ресторані "МакДональдс" смачним бургером під час посту.