В містечку Валлерштайн (Баварія) зловмисник підпалив відразу два сусідніх будинки, в яких перебували мігранти. Як повідомляє німецьке видання Spiegel-Online, одинадцятеро людей отруїлись димом, шестеро з них довелося госпіталізувати в місцеву лікарню. Серед постраждалих семеро підлітків.

Відомо також, що в одному із будинків біженець отримав не значні опіки рук. Пожежу вдалося вчасно загасити. Повідомлень про загиблих поки не надходило.

Зараз німецька поліція розшукує зловмисника.

Читати також: Біженці побились у німецькому притулку

Як відомо, в Німеччині протягом року зафіксували більше 200 нападів на мігрантів.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, в ніч на 12 грудня в Фінляндії зловмисники спалили готель, який мав слугувати майбутнім центром для розміщення біженців.

До слова, президент Німеччини Йоахім Гаук піддав жорсткій критиці напади на мігрантів в державі. Він наголосив, що такі випадки заслуговують на презирство та покарання.