Католицький світ весело і різноманітно зустрічає Різдво. Скажімо, в американському місті Олександрія, що у штаті Вірджинія, існує весела різдвяна традиція, повідомляє ВВС.

Щороку напередодні Різдва тут на річці Потомак влаштовують заїзд Санта-Клауса на водних лижах.

Причому, цей казковий персонаж з'являється не один, а у супроводі оленів та ельфів, а навздогін їм мчить на скутері Грінч - викрадач Різдва.

Різдвяні перегони на водних лижах тут проходить вже 30-й рік поспіль. Для місцевих мешканців це вже традиція, на якій виросло ціле покоління. А для міста чудова можливість привабити туристів та потрапити у випуски теленовин.

Читайте також: Санта Клаус привіз подарунки воїнам АТО (відео)

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Незважаючи на холодну та вітряну погоду, подивитись на цей атракціон зібралось чимало глядачів. Найбільше позитивних емоцій було, звісно ж, у дітей.

На відміну від американського Санти-екстремала, Санта Клаус в одному з канадських торгових центрів - справжня модель. В елегантному костюмі та зі справжньою білою бородою він став улюбленцем жінок, які шикуються в чергу зробити з ним селфі. Його навіть охрестили "Сантою для дорослих дівчаток".