Баскетболіст команди Нью-Йорка "Нікс" Клінтон Ерлі отримав вогнепальне поранення. Спортсмена поранили в ногу з пістолета рано вранці біля стриптиз-клубу, коли він покидав заклад.

Про це повідомляє New York Daily News.

Видання зазначає, що його оточила юрба і пограбувала, погрожуючи зброєю. У нього забрали коштовності, включаючи золотий ланцюжок і золоті коронки для зубів.

Додамо, що це друге пограбування серед баскетболістів "Нікс" за тиждень. Раніше повідомлялося, що у баскетболіста Нікс Дерріка Уїльямса незнайомі дівчата винесли з будинку коштовності і рюкзак Louis Vuitton

Нагадаємо, четверо невідомих в масках пограбували 48-річну жінку-підприємця. Інцидент стався в одному з сіл Роменського району.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Читайте також: Переселенець пограбував 11-річну дівчинку в Сумах

Грабіжники вночі розбили шибку і увірвалися всередину будинку. Жінка в цей час вже спала. У будинку крім неї були ще дочка і онук.

Раніше двоє зловмисників у Рівному пограбували Музей Бурштину. Вдень 25 грудня зайшли до приміщення виставкового залу. Вони розглядали експонати музею. Раптом один із зловмисників розбив вітрину. Він схопив найбільших каменів і сховався.