Професії стюардеси та моделі вважаються дуже престижними у Китаї. Дівчаток з дитинства готують бути усміхненими та у хорошій формі, тому ще у шкільні роки вони проходять кастинги у різні агентства.

У місті Ціндао відбувся щорічний показ шкільної краси. Організували цей захід скаути з великої модельної агенції. Серед сотень дівчат вони оберуть найкращих, які згодом стануть професійними стюардесами та моделями.

Вимоги до молоденьких китаянок також достатньо суворі. Вони зобов'язані мати зріст не менше 168 см, бути стрункими, мати приємний голос та бути без шрамів на видимих ділянках тіла.

Судячи з фото, дівчат дійсно з дитинства готують до подіумів. Декому з них усього років 15, а виглядають вони наче моделі з багаторічним досвідом.

Читайте також: Страшна і популярна: модель з чоловічим обличчям підкорила соцмережі (фото)

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Нещодавно жінка з іншої азійської країни Японії довела, що стати моделлю не пізно у будь-якому віці. Їй 93 роки і вона успішно рекламує одяг своєї онуки в Instagram.