Вартість бареля нафти марки Brent на початку торгової сесії 18 січня опустилася нижче $28 за барель. За даними на 3-ю ранку, барель нафти цієї марки на біржі у Лондоні торгувався на рівні $ 27,72. У порівнянні із п'ятницею він втратив більш, як півтора долара.

Нафта дешевшає на тлі зняття санкцій проти Ірану і побоювань зростання надлишку нафтових запасів. "Додаткові поставки нафти Іраном впливають на подальше зниження цін, можливо, [ціни знизяться] до $ 25 за барель", - заявив агентству Bloomberg аналітик гонконгської Nomura Holdings Inc. Гордон Кван, повідомляє РБК.

Читайте також: Нардеп склав віршик про смерть Путіна

17 січня зняття санкцій з Ірану обрушило індекс саудівської біржі. Про зняття санкцій з Ірану, пов'язаних з ядерною програмою, США та ЄС оголосили в ніч на неділю, 17 січня.

Оглядачі The Washington Times переконані, що падіння цін на нафту змусить Росію припинити збройний конфлікт в Україні.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще