Журналіста Russia Today Грема Філліпса вигнали з музею Степана Бандери в Лондоні. Британцеві не дали оглянути експозицію відразу ж після того, як він представився, співробітники закладу силою виштовхали його за двері.

Власники музею обурилися різкими висловлюваннями журналіста пропагандистського російського каналу з приводу того, що Степан Бандера був посібником фашистів у Другій світовій війні. Філліпс все ж наполягав на відвідинах музею. Власники аргументували відмову в огляді експонатів різними приводами - заздалегідь не записався, немає квитків, але врешті-решт стало ясно, що у журналіста "не та репутація".

Читайте також: Російський журналіст не злякався публічно підтримати Савченко

Для з'ясування обставин приїхав поліцейський, який повідомив, що власники музею можуть робити, що хочуть, тому що музей не є державним. Незважаючи на протидію співробітників закладу, Філліпсу вдалося зняти на камеру суперечки і колотнечу біля дверей. Змонтований ролик він виклав в YouTube.

Нагадаємо, що 25 липня СБУ затримала підданого Великобританії, журналіста Грехема Вільяма Філліпса в Донецьку. Журналіста депортували з України на три роки. Після цього, 14 серпня, журналіст повернувся в Україну, на Донбас.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще