Влада Афганістану у неділю повідомила про загибель щонайменше 18 людей та трьох поранених в результаті аварії автобуса. Він впав у яр в провінції Багдіс, що на північному заході країни.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За повідомленням речника губернатора провінції, аварія сталася у одному з віддалених районів країни. Ймовірно, причиною могла стати необережність за кермом або перевищення водієм допустимої швидкості.

Матеріал по темі: На Кіровоградщині автобус злетів з мосту (фото)

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, на дорогах Афганістану гине близько 6 тисяч людей. Основними причинами загибелі є поганий стан доріг в країні та водійську необережність.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Афганістан гориста країна. Більшість доріг проходить по гірським схилам. Дуже мала їх кількість має асфальтоване покриття, в основному – грунтове.