У Мюнхені вчинено акт вандалізму на могилі Степана Бандери. Про це повідомив в Facebook активіст, голова Християнського товариства українців в Італії Олесь Городецький.

"... В черговий раз, познущалися над могилою славної пам'яті провідника ОУН Степана Бандери на мюнхенському цвинтарі. Не маючи можливості перемогти український народ, ворог підло намагається осквернити могилу Героя України, людини-символу боротьби за незалежність", - написав О.Городецький.

Активіст також зазначив, що "охорона громадського порядку є прямою компетенцією німецької поліції. Повага до могил є невід'ємною ознакою європейської цивілізації".

"Яким чином подібні речі можливі в такій передовій європейській країні, як Німеччина, в той же час, коли її шляхами "переможно" роз'їжджають байкери-рашісти? Цікаво, чи не хотів би Міністр Клімкін поставити це питання своїм німецьким колегам? Було б дуже доречно", - додав активіст.

Читайте також: У Росії забиратимуть до бюджету коштовності з могил

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Наруги над могилою Бандери відбуваються не вперше. 6 лютого 2015 Генеральний консул України в Мюнхені Вадим Костюк повідомив про те, що на могилі Степана Бандери вчинили акт вандалізму.