Дружина затриманого під Щастям російського спецназівця Катерина Александрова повідомила, що її чоловік значебто вільнився із збройних сил в грудні 2014 року. Про це повідомляє ДТРК "Самара".

"Його не все влаштовувало. В Самарі йому запропонували хорошу роботу, як він сказав, і хорошу зарплату. І більше часу для сім'ї буде. Ми разом прийняли це рішення, і я його підтримала", - зазначила Катерина.

Тим часом сержант третьої гвардійської окремої бригади, розташованої в Тольятті, Александр Александр, на камеру Службі безпеки України заявив, що він є діючим солдатом, який приїхав на територію Луганської області у березні 2015 для виконання бойових завдань.

Катерина запевняє, що не знала про місце дислокації свого чоловіка і начебто не припускала, що він перебуває на території України.

"Він якось говорив, що у нього там родичі по батьківській лінії. А потім казав, що йому якісь курси навчання потрібно пройти десь у Воронежі. Дзвонив, казав, що все добре, що скоро приїде", - зазначила дружина сержанта.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що 16 травня українські військові затримали сержанта Олександра Александрова і капітана Євгена Єрофеева. Міноборони РФ заявило, що солдати давно звільнилися зі служби, також вимагало повернути їх на батьківщину.

В Україні їх судитимуть за тероризм.

Тим часом, СБУ повідомила, що дружина спецназівця збрехала на камеру про те, що не знає, де служить її чоловік, адже вона працює у відділі кадрів його військової частини.

частини. Матеріал по темі: Російські спецназівці здали керівництво