Позов проти газети Daily Mail, яка опублікувала статтю про те, що Меланія Трамп у 90-і роки, нібито працювала в ескорт-агентстві, подали адвокати дружини кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа,.

Крім того, захист благовірної мільярдера подав позов проти Daily Mail за підняту виданням тему про імміграційний статус Меланії в 90-х, пише The Guardian.

У заяві стверджується, що всі подібні заяви, які зєявлялся на сторінках видання, є стовідсотковою брехнею. Це завдало величезних репутаційних втрат пані Трамп.

Читайте також: Путін спонсорує Трампа

Крім цього, в документі підкреслюється, що Меланія допускає певну свободу засобів масової інформації в період президентських перегонів, однак відверта брехня про неї такого роду переходить всі межі дозволеного.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше видання The New York Post опублікувало фотографії модельного минулого тоді ще Меланії Кнаус, на яких вона зображена гола.