Вчора в підмосковному місті Рошалі 26-річний чоловік ізнасілова свого 29-річного друга в день його народження. Про це повідомляє НТВ.

Місцеві жителі почули чоловічі крики і благання про допомогу і негайно викликали карету швидкої допомоги.

Дмитро Сичов, який виявився жертвою насильства помер від внутрішніх пошкоджень в день свого народження.

Силовики порушили кримінальну справу за статтею за вбивство через необережність. Остаточне рішення щодо запобіжного заходу до розслідування приймуть після медичної експертизи.

"Встановлено, що насильник на прізвище Нефьодов в даний час не має місця проживання. Він стверджує, що веде бродячий спосіб життя ", - повідомили в поліції.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Матеріал по темі: П'яні росіяни влаштували бунт на теплоході "Свята Русь"

Нагадаємо, що ще однго 21-річного жителя підмосковного Дмитрова підозрюють у зґвалтуванні дитини. На офіційному сайті СК Росії по Московській області повідомляється, що чоловік 24 червня заманив дівчинку в покинутий будинок, де і скоїв злочин.