Спікер Російської Держдуми назвав Фінляндію "м'якотілою" за те, країна не дала йому візу.

Відео з реакцією Сергія Наришкина на відмову пускати його до Європи можна переглянутии на сайті телеканалу "Дождь".

Російський політик назвав політику Вашингтона агресивною і попередив, що "жодні окрики з-за океану не зупинять росіян і європейців від бажання бути разом". Також він не полишає надії взяти участь у засіданні ОБСЄ, куди йому не вдалося потрапити через заборону Фінляндії.

За його словами, наступний саміт ОБСЄ відбудеться в Монголії, й ця країна-хазяйка засідання не зможе не пустити до себе росіян.

Читайте також: Делегація Росії образилася на фінів і відмовилася їхати на саміт ОБСЄ

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Нагадаємо, Наришкін фігурує у списках санкцій ЄС. Це означає, що йому заборонено в'їжджати до Європи. Через це Наришкин, який мав представляти делегацію РФ на саміті ОБСЄ, не зміг прилетіти до Фінляндії. Аби помститися за жорстку позицію ЄС, Кремль заявив, що взагалі скасовує поїздку своєї делегації на засідання.

Нагадаємо, 24 червня Парламентська Асамблея Ради Європи продовжила санкції проти делегації Росії до 2016 року, оскільки РФ відмовляється припинити агресію проти України і звільнити окупований Крим.