Сьогодні в Лондоні в Кенсингтонському палаці відбулося весілля представників двох найзаможніших династій Америки та Європи - Ніккі Хілтон і Джеймса Ротшильда. Західна преса вже охрестила подію "весіллям року".

31-річний банкір Джеймс Ротшильд одружився зі своєю ровесницею Ніккі Хілтон. Сукня нареченої від Валентино коштує близько 80 тисяч доларів, а обручка з діамантом в 8 карат - 1,6 мільйона доларів.

Для святкування молоді орендували оранжерею Кенсінгтонського палацу, побудовану в 1704 році. За бажанням нареченої інтер'єр прикрасили трояндами кремового кольору.

Проїзд до Кенсінгтонського палацу перекрили дорогі лімузини і спорткари.

Читайте також: Англійка вийшла заміж у труні

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Особисті статки Ніккі Хілтон, зароблені нею самостійно в якості дизайнерки, оцінюють у 20 мільйонів доларів.

Її наречений, Джеймс Ротшильд, заможніший за наречену. Один сімейний маєток в графстві Суффолк коштує 38 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що Кенсінгтонський палац, в якому сьогодні відбулося "весілля року", належить принцу Вільяму і його дружині Кейт. Вони жили в ньому після свого весілля. А з 1981 року він був резиденцією принцеси Діани.