Головну красуню Штатів обирали, незважаючи на відмову телеканалів Univision і NBC транслювати шоу.

Увечері в неділю, 12 липня, в Батон-Руж штату Луїзіана пройшов фінал конкурсу краси "Міс США 2015". Переможницею стала 26-річна Олівія Джордан з Оклахоми, передає newsru.co.il.

Читайте також: Конкурс краси в фейкових ДНР - прозорі сукні, селфі і кун-фу

Церемонію нагородження головної красуні Америки транслювала лише кабельна компанія Reelz. Телеканали Univision і NBC оголосили бойкот трансляції шоу, а також відмовилися показувати майбутній конкурс "Міс Всесвіт 2015". Все через образливі вирази на адресу іммігрантів з Мексики, сказаних організатором заходів мільярдером Дональдом Трампом.

При цьому всі провідні американські ЗМІ випустили статті, присвячені підсумкам конкурсу, в яких повідомили про бойкот на адресу Трампа з боку представників іспаномовної Америки і місцевих телекомпаній.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще