Американський президент Дональд Трамп висунув нову кандидатуру на посаду посла США в Росії.

Як повідомили в адміністрації глави держави, пропозиція надійшла на адресу губернатора штату Юта Джона Хантсмана, він представлятиме інтереси Вашингтона. Джерела в Білому домі повідомили, що Хантсман прийняв пропозицію, хоча від публічної заяви відмовився.

Зараз вирішується паперова тяганина, вибір Трампа цілком зрозумілий: Хантсман представляв інтереси США в Сінгапурі і Китаї, служив в Тайвані, в в мормонської місії. У період передвибочої кампанії губернатор жорстко критикував Трампа за його любов до сексистських висловлювань. Він і сам брав участь в президентських перегонах, але вийшов, оскільки не зміг пройти праймеріз.

У Росії вже встигли розкритикувати ще неофіційного посла: Олексій Пушков, член комітету Ради Федерації з оборони та безпеки, висловив свою думку в Twitter: "Кандидатура посла США в Москві говорить багато про що. Хантсман - глава Атлантичної ради, де нормою стала жорстка критика Росії. Точно не голуб".

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Дональд Трамп вирішив тимчасово призупинити співпрацю з Росією.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще