У Росії почалися чергові кадрові чистки – в "опальний список" Володимира Путіна потрапили близько десяти посадовців.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відповідний документ лідер Кремля підписав сьогодні. Згідно з розпорядженням, позбавляються посад генерали кількох відомств.

Путін прибрав із займаних посад співробітників МВС, СК і Федеральної служби виконання покарань. До переліку потрапив керівник Управління транспорту Приволзького федерального округу Володимир Берглезов, а також голова СК Приморського краю Сергій Боровничий.

Звільнили також Олександра Гнезділова, який очолював ФСВП у Саратовській області. Міністр внутрішніх справ Самарської області також відпрацював свій останній день у відомстві.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Те ж саме стосувалося очільника МВС по Вологодській області Віталія Федотова, а також Рамазана Яг'яєва, який працював у ФСВП Мордовії, та інших.

Слід відзначити, що лідер Кремля ніяк не аргументував своє рішення, тому звільнені посадовці навіть не знають – чим розгнівали російського президента.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що очільників основних силових відомств Росії звільнив Володимир Путін. Одним указом він позбавив посад 16 генералів.