Користувачів мережі чимало повеселив відеоролик з вождем Третього Рейху Адольфом Гітлером, на якому, як відзначили соцмережі, диктатор знаходиться "під амфетамінами".

Буквально за декілька днів відео зібрало майже тридцять тисяч переглядів: всіх розвеселив Гітлер, який "нервово" розгойдується на стільці, хоча насправді це зациклений ролик з підписом "Гітлер з симптомами вживання амфетамінів". Прокоментувати таку серйозну "гіфку" захотіло більше двох тисяч чоловік.

Відомо, що німецький диктатор страждав від наркотичної залежності, яка почалася в 1936 році. Ще під час Другої світової війни йому вводили препарати, виготовлені на основі специфічних сполук з наркотиків, зокрема ін'єкції первітину. У той час його вільно продавали в аптеках і лише через роки первітин визнали наркотиком.

Знайшлися й ті, хто жарт не оцінив або просто не зрозумів: стрічка коментарів кишить поправками, що первітин з'явився лише в 1938 році, тому в 36-м Гітлер не міг його вживати.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що на аукціоні продали знаменитий червоний телефон Адольфа Гітлера.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще