У Японії вчені занепокоєні появою величезною кількості диких кабанів поблизу Фукусіми, де шість років тому сталася радіаційна аварія.

Відповідний ролик опублікований на каналі "ВВС Україна" в YouTube.

Експерти припускають, що тварини могли прийти із гір на рівнину у пошуках їжі, а тепер повертатися назад навряд чи будуть, адже вже прижилися на новому місці.

Для того, щоб дикі кабани не шкодили людям, на них масово відривають полювання, втім їх кількість від цього зменшилась не суттєво. Вони не бояться людей і вільно розгулюють вулицями, часто навіть вриваючись до пустих після евакуації будинків.

Слід відзначити, що аварії на АЕС у префектурі Фукусіма свого часу японська влада присвоїла 7-й рівень небезпеки. Всіх мешканців району евакуювали після того, як внаслідок інциденту стався землетрус.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що патрульні Нью-Йорка ходили вулицями міста із карликовими свинями на руках. Тварини були із повідками і одягнені у спеціальну форму.