Кількість постраждалих в Дюссельдорфі, де чоловік напав з сокирою на вокзалі на людей, зросла.

Про це повідомляє ВВС.

Вже семеро людей госпіталізовано з різними травмами, з них троє - важко поранені. Медики повідомили, що їх життю нічого не загрожує.

За словами представників поліції, підозрюваний намагався втекти. Видання Bild повідомляє, що чоловік зістрибнув з моста. Під ним його і схопили. До числа постраждалих відноситься і сам нападник. Його спостерігають в медичному стаціонарі.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", чоловік напав на людей 9 березня. Спочатку передбачалося, що він діяв не один. Правоохоронці оточили вокзал і перекрили входи. На даний момент, оточення є лише місце події.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Копи ідентифікували особу нападника. Ним виявився виходець з Югославії. Мотиви його дій з'ясовуються. Правоохоронці припустили, що у нього є проблеми з психікою.