Кулінарні шедеври дочки Ґілларі та Білла Клінтонів розвеселили користувачів соціальних мереж.

Справа в тому, що напередодні 37-річна Челсі опублікувала у Twitter знімок яскраво-зелених млинців.

"Оладки зі шпинатом до Національного дня млинців (ми не будемо їсти їх усі сьогодні, хоча Шарлотта б з'їла, якби ми їй дозволили)", - підписала фото Клінтон-молодша.

Мешканців мережі не вразило оригінальне блюдо - їх дуже збентежив його колір. Американці почали критикувати і висміювати кулінарні таланти Челсі.

Користувач під ніком @ Crawf33 упізнав в оригінальних оладках дочки Ґілларі Клінтон улюблених з дитинства черепашок-ніндзя.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Спочивайте з миром, Леонардо, Донателло, Рафаель і Мікеланджело", - написав він.

Інший коментатор на ім'я @ImpressiveTL припустив, що таким чином Челсі намагається розповісти світу правду про своє відоме сімейство.

"Коли ти втомилася прикидатися, що твоя сім'я походить не від інопланетян", - пожартував він.

Челсі в боргу не лишилася і гідно відповіла кривдникам.

"Дорогий інтернет, моїй доньці потрібне додаткове залізо, тому ми кладемо шпинат усюди, де тільки можна. Млинці, може, й не дуже гарні, проте вона їх їсть (разом із залізом)", - пояснила Клінтон.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", дочка Клінтон і далі дружитиме з Іванкою Трамп.