Користувачі китайського сайту Zhihu – аналога TheQuestion або Quora (сайти "питань і відповідей"), звернули увагу на невідомого, який придумав для себе 244 особистості.

Про це пише South China Morning Post, посилаючись на місцеві ЗМІ.

Судячи з усього, чоловік з Китаю має розлад особистості. Через це багато користувачів ресурсу виявилися обдуреними. Він відповідав на запитання, говорячи про себе як про людей з різними професіями і несхожими інтересами.

Відповідаючи на запитання про наркотики, він представився наркоманом, який перебуває на реабілітації вже восьмий рік поспіль. У інших обговореннях китаєць стверджував, що насправді він – бізнесмен-відлюдник, поліцейський, рибалка, пілот, лижник, голова села, продавець автомобілів, фермер і викладач у коледжі.

На думку користувачів Zhihu, чоловік з 244 особистостями гідний звання "найцікавішої людини в Китаї". Вони почали відстежувати його активність на сайті. Щоправда адміністрація Zhihu вже заблокувала акаунт користувача за те, що він вводив людей в оману. Водночас не сказано, чи було у чоловіка одразу кілька профілів, або він користувався одним.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", хакери зламали найбільший у світі сайт знайомств для дорослих AdultFriendFinder і кілька секс-чатів.