Причиною смерті постійного представника Росії при ООН Віталія Чуркіна став інфаркт.

Про це повідомив один з чиновників мерії Нью-Йорка, передає агентство Associated Press. Він не став розголошувати своє ім'я, оскільки офіційно не уповноважений поширювати подібного роду інформацію.

Російська сторона стверджує, що стан здоров'я Чуркіна раптово погіршився в офісі місії РФ в ООН. Дипломата екстрено госпіталізували, але медикам не вдалося його врятувати. Тоді причиною його смерті також називали інфаркт.

Чуркін був на посаді посла Росії в ООН з квітня 2006 року. Він помер 20 лютого 2017 року, не доживши один день до 65-річчя.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, судмедекспертів США, які проводили розтин тіла російського дипломата Віталія Чуркіна, заборонили поширювати інформацію про можливу причину його раптової смерті.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще