Російський блогер Ілля Варламов розповів, що хотів відвідати острови Американське Самоа, які є територією США, але йому відмовили у в'їзді. Причиною такого рішення назвали російське громадянство блогера.

Вардамов зазначив, що для в'їзду на територію Американського Самоа необхідна окрема віза, окрім американської. Він зібрав усі документи, але у міграційному офісі йому відмовили.

В офіційній відповіді Варламову повідомили, що в'їзд росіян на острови заборонили, а блогера пустять лише коли знімуть офіційну заборону, або він поміняє громадянство.

"Мабуть, старина Трамп подбав. Наскільки я знаю, це перша територія, яка забанила громадян Росії. Сподіваюся, Марія Захарова розбереться", - прокоментував ситуацію Варламов.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці відмовились спілкуватися з Варламовим російською мовою під час його чергової подорожі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще