Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що питання про зняття санкцій з Росії повинен обговорюватися у Вашингтоні.

"Це питання ніколи не обговорювалося", - відповів глава прес-служби на питання журналіста CNN щодо зняття санкцій США з Росії, передають російські ЗМІ. Також він додав, що економічні обмеження щодо Росії вели Штати, тому це питання потрібно піднімати, коли будуть готові у Вашингтоні.

Також Пєсков запевнив, що росіяни не прагнуть втручатися у вибори в інших державах, в тому числі і в США.

Нагадаємо, раніше спецслужби США заявили, що втручання Росії допомогло Дональду Трампу стати президентом. У свою чергу в Кремлі це спростували.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що всі зустрічі російського посла в США Сергія Кисляка з представниками адміністрації американського президента Дональда Трампа і Хілларі Клінтон під час передвиборної кампанії "не виходили за рамки посадових повноважень".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще