Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков вважає, що телефонна розмова між російським і американським президентом була багатообіцяючою.

Про це він сказав в інтерв'ю журналісту CNN.

За словами Пєскова, під час телефонної розмови Трамп сказав, що Росія і США можуть знайти спільний знаменник з деяких питань, але в той же час зауважив, що Кремль і Білий дім має протиріччя.

"Але в той же час він говорить, що нам потрібно зібратися разом і почати вести діалог. Але на жаль, у нас немає кращого розуміння про те, коли цей діалог може початися", - розповів Пєсков про Трампа.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що всі зустрічі російського посла в США Сергія Кисляка з представниками адміністрації американського президента Дональда Трампа і Хілларі Клінтон під час передвиборної кампанії "не виходило за рамки посадових повноважень".

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Пєсков не вважає, що такі зустрічі можуть бути "втручанням в електоральний процес". Це, на його думку, звичайна дипломатична робота для представника посольства.