34 людини загинули внаслідок наїзду автобуса у натовп в місті Гонаів на півночі Гаїті, за 150 кілометрів від столиці республіки Порт-о-Пренс. Більше десяти осіб отримали поранення.

Як пишуть світові ЗМІ з посиланням на слова представників громадянського захисту, після того, як водій пасажирського автобуса збив двох людей, він спробував утекти, внаслідок чого і протаранив натовп.

Розлючені свідки трагедії намагалися підпалити транспортний засіб разом з пасажирами усередині. Поліція, що прибула на місце інциденту, не дала їм цього зробити.

На даний момент водій та пасажири знаходяться в безпеці. Почалося розслідування, правоохоронці уточнюють обставини інциденту.

Як писав інформаційни портал "Знай.ua", учора увечері внаслідок обвалу сміттєзвалища в Ефіопії під тоннами непотребу загинули 24 людини, ще 28 травмовані.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще