Дизайнерські костюми кандидата в президенти Франції Франсуа Фійона, якого часто називають другом Путіна, оплатив один з його товаришів.

У цьому зізнався сам політик, пише BBC.

Друг подарував Фійону два костюми за 13 тисяч євро. Однак зазначимо, що у Франції діє ліміт на пожертви кандидатам у президенти у розмірі 4,6 тисяч євро.

"Друг подарував мені костюми в лютому. І що?" – розповів Фійон в інтерв'ю місцевому виданню.

Зазначимо, раніше прокуратура направила Фійону виклик. Правоохоронці вимагають, щоб він дав свідчення у справі про фіктивне працевлаштування своєї дружини.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Дружину політика підозрюють у незаконному привласненні грошей з парламентських фондів у той час, коли вона обіймала посаду радника політика. Їй нібито протягом 15 років виплатили 831,4 тисяч євро. Фійон заперечує звинувачення у фіктивному працевлаштуванні дружини.

Нагадаємо, політик заявляв, що залишить президентську гонку, якщо стане фігурантом розслідування проти дружини.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", Фійон несподівано заявив, що підтримує збереження антиросійських санкцій до тих пір, поки РФ не виконає Мінські угоди.