З 13 по 18 березня США та Німеччина здійснять спостережний політ над територією Росії в рамках договору про відкрите небо. Про це повідомив начальник російського національного Центру зі зменшення ядерної небезпеки Сергій Рижков.

"Спільна місія США і Німеччини виконає спостережний політ над територією Російської Федерації на американському літаку спостереження ОС-135Б з аеродрому Хабаровськ", - цитують Рижкова російські ЗМІ.

Відомо, що узгоджені параметри польоту та застосування апаратури контролюватимуть російські фахівці на борту. Маршрут польоту також попередньо узгодять, а здійснюватимуть його на літаку ОС-135Б, який не призначений для застосування зброї.

У той самий час росіяни здійснять спостережний політ над територіями Бенілюксу та Німеччини. Ці польоти стануть четвертим і п'ятим для Росії над територіями держав-учасниць Договору в 2017 році.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в ООН підрахували кількість дітей у Сирії, які загинули через дії режиму Башара Асада та втручання президента Росії Путіна у війну.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще