В Ефіопії сталася трагедія на сміттєзвалищі. Жертвами трагедії стали щонайменше 60 людей.

Про це повідомляє Associated Press.

Зсув сміття поблизу солиці Аддіс-Абеби накрив півтори сотні людей, більшість із яких жінки та діти. На місці інциденту вже другий день працюють рятувальники.

З-під завалів дістали 60 тіл. Близько 40 людей вдалося врятувати. Наразі пошукова операція триває.

Також під горою сміття опинилося кілька будинків, у яких люди були змушені жити через брак коштів на нормальне житло, а також працювали на звалищі, сортуючи сміття.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі влада намагається з'ясувати причини обвалу. Зазначається, що на цей полігон сміття звозили понад півстоліття. Останні роки він не використовувався, та нещодавно до нього знову почали звозити сміття через блокування фермерами нового полігону.

Місцева влада пообіцяла надати людям інше житло, а будинки поблизу звалища знести.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", 12 березня на звалищі поблизу столиці Ефіопії стався зсув сміття, який накрив собою понад 150 осіб. Як передбачала влада, число жертв постійно зростає.