Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп офіційно дозволив знищувати терористів за допомогою дронів.

Про це повідомляє Market Watch.

Трам наказав Центральному розвідувальному бюро не лише відслідковувати місце знаходження терористів, як це було раніше, а й використовувати безпілотники для їх ліквідації. ЦРУ отримали можливість без безпосередньої участі військових проводити операції з ліквідації загрози.

Під час президентства Брака Обами, удар по терористах наносили лише військові після того, як дрони вказували, де вони знаходились. Тобто наказ Трампа йде у розріз з політичний курсом попереднього президента.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", французькі військові вирішили навчити птахів перехвачувати безпілотники. Вже розпочалися випробування чотирьох орлів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще