У найбільшому американському мегаполісі руйнує все на своєму шляху ураган Стела: влада Нью-Йорка оголосила надзвичайний стан.

Про це повідомляє Euronews. За информацією видання, екстремальні погодні умови змусили місто зупинитися: пасажири тисяч рейсів залишилися в аеропортах, на невизначений термін закрила школи і більшість магазинів. Під замком опинилася і штаб-квартира ООН.

Рятувальники попереджають громадян про те, що з дому можна вийти тільки при критичній необхідності і зовсім ненадовго: ураганний вітер і сніговий шторм ставлять під загрозу не тільки здоров'я, а й життя.

Через надзвичайний стан також скасували візит до Вашингтона канцлера Німеччини Ангели Меркель, де планувалася її зустріч з президентом Сполучених Штатів Дональдом Трампом.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що руйнівний ураган Люцифер обрушився на Каліфорнію і вже встиг забрати перші людські життя. У мережі з'явилося відео смертоносного погодного нападу.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще