Сьогодні московські правоохоронці знайшли на козирку однієї з багатоповерхівок тіло чоловіка із травмами. Виявилось, що це був відомий злодій у законі із прізвиськом Француз.

За інформацією російських ЗМІ, на тілі Максима Французова (справжнє ім'я) виявили ознаки падіння з висоти, однак слідів боротьби у під'їзді не знайшли. За попередніми даними, кримінальний авторитет випав з вікна 12-го поверху.

Співробітники поліції розпочали слідство. Розглядається версія самогубства, адже Француз перебував на обліку у психоневрологічному диспансері та приймав психотропні препарати. Ймовірно, що злодія у законі могли вбити, адже в його будинку невідомі зламали камери відеоспостереження.

Зазначається, що у 2015 році Француза намагались вбити. Тоді в нього вистрелили щонайменше чотири рази, але він вижив.

Максим Французов народився 6 травня 1990 року. За неповних 27 років його судили чотири рази.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Москві відбувся суд над відомим злодієм в законі Сергієм Асатрян, відомим за прізвиськами Серьога Бентлі та Осетрина-молодший.