Прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва лікарі не змогли вберегти від захворювання на грип.

Про це повідомив президент РФ Володимир Путін під час наради з членами уряду, передають російські ЗМІ. Так глава Кремля пояснив відсутність прем'єр-міністра на засіданні.

"Епідемічна ситуація у нас йде на спад, проте, ситуація поки що серйозна, ось, Дмитра Анатолійовича не вберегли", - пояснив російський президент.

Путін не уточнив, наскільки серйозно захворів Медведєв і не розповів, як протікає його хвороба.

У свою чергу міністр охорони здоров'я РФ Вероніка Скворцова заявила, що епідемія грипу зберігається в п'яти регіонах країни. Вона повністю припиниться повністю в другій половині квітня. Раніше, за її словами, епідеміологічна ситуація спостерігалася в 17 регіонах.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін не зміг подивитися скандальний фільм каналу CNN "Наймогутніша людина в світі".