Сьогодні у москоському СІЗО знайшли тіло колишнього директора Роскосмоса Володимира Євдокимова. Арештований помер від ножових поранень, слідчі розглядають версію самогубства.

За інформацією російських ЗМІ, на тілі Євдокимова були два поріза в області серця та одне на горлі. Поруч з його тілом знайшли шестисантиметрове лезо.

Джерела у правоохоронних органах повідомили, що Євдокимов сидів у камері на 12 людей. Усіх його співкамерників охарактеризували "інтелігентними", адже їх засудили за ненасильницькі злочини.

Також відомо, що Євдокимов помирав впродовж 2 хвилин у камері СІЗО. На місце терміново прибули лікарі, але не встигли врятувати засудженого.

Як повідомляв портал "Знай.ua", засудженого за розкрадання 200 млн рублів Євдокимова знайшли мертвим сьогодні вранці у московському СІЗО №5.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще