В Зімбабве з'явилася в обороті незвичайна валюта, за допомогою якої можна буде оплатити навчання в місцевих школах.

Про це повідомив міністр освіти країни Лазарус Докора, передає ВВС. В якості оплати дозволили приймати домашню худобу. Це була змушена міра, оскільки незаможні родини тільки так можуть розплатитися за навчання своїх дітей.

Міністр пояснив, що система оплати буде гнучкою. Крім кіз і овець, за його словами, школи можуть також приймати у вигляді оплати послуги та роботи, що виконуються батьками учнів.

Навчальні заклади в сільській місцевості будуть віддавати перевагу оплаті домашньою худобою. У міських школах буде користуватися більшою популярністю послуги і роботи.

Зімбабвійці вже активно використовують оплату домашньою худобою в країні. Жителям дозволили таким способом погашати кредити.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент Зімбабве Роберт Мугабе влаштував розкішне святкування свого дня народження, коли країна переживає дуже важкі часи.