У кожній країні жінки мають абсолютно різні секрети, щоб зберегти красу і молодість. Разом з порталом "Знай" розглянемо рецепти краси від жінок зі всього світу.

Рецепти краси ПАР
Представниці цієї країни знають, що з сонцем не можна жартувати, тому практично вся косметика містить сонцезахисну речовину. Це дуже хороший приклад для тих, хто збирається довгий час прибувати на сонці.
У ПАР дуже популярна тональна основа, різноманітність відтінків просто зашкалює. Жінки з ПАР люблять пограти з кольором шкіри, тому за достатком у виборі тональної основи можна їхати в ПАР. Найбільший попит на косметичні процедури - зволоження шкіри з-за жаркого клімату.
У ПАР жінки люблять заварювати чай з чагарника ройбуш. Він має антиоксидантні властивості, які сприятливо впливають на шкіру обличчя і тіла. Листя ройбуш додають у ванну, заварені пакетики застосовують від темних кіл під очима.

Рецепти краси Туреччини
Жінки з Туреччини дуже часто застосовують масла при догляді за шкірою. Роблять маски для волосся з оливкової олії. Волосся стають шовковими і блискучими.
Східні дівчата дуже люблять брендові речі, тому їм важко догодити у виборі речей.

Рецепти краси Великобританії
Англійки дуже трепетно ставляться до шкірі обличчя. Для догляду за собою вони не шкодують ні грошей, ні часу. Дуже популярно різнобарвне фарбування волосся, практично у всі кольори веселки.
Англійки рекомендують очищати шкіру обличчя два рази. На першому етапі вони змивають бруд і макіяж, а на другому етапі в хід йдуть муслиновий рушник або електрощітки, які максимально очищають шкіру обличчя.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Рецепти краси Австралії
З-за підвищеної сонячної активності австралійки не часто застосовують макіяж для обличчя. Тому з-за сонця австралійки знають хороші засоби для захисту від впливу сонячних променів.
На думку австралійських дівчат, морська сіль це найкращий відлущуючий засіб для всього тіла. В домашніх умовах жінки готують самі скраби з додаванням кокосового масла в морську сіль і наносять круговими рухами по всьому тілу.

Рецепти краси Іспанії
Іспанія славиться темноволосими дівчатами з яскравою червоною помадою на губах. Іспанки люблять доглядати за своєю зовнішністю і самими фаворитными косметичними засобами вони вважають молочко для вмивання і масло. Іспанки рекомендують мати в шафі кожної дівчини - масло шипшини. Масло шипшини знімає роздратування, сліди розтяжок, зволожує епідерміс.
Іспанки вважають, що масло шипшини це запорука краси.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що ми часто ігноруємо інструкцію з використання косметичних засобів. Якщо на етикетці написано, що засіб необхідно застосовувати один раз на тиждень, значить цих правил необхідно дотримуватися. Якщо зловживати косметичним засобом для волосся це може призвести до того, що замість зміцнення і зволоження ми отримуємо ослаблене і ламке волосся.